Slide background

KOMPLEKSI I - Objekti V

90 APARTAMENTE

15 LLOJE TË APARTAMENTVE

Slide background

Slide background
Suvatimi

Punimet ne Suvatim ne Objektet e Vizionit

Vizioni S me Apartament Luksoz 342m2

Objekti ndodhet ne Kompleksin I Objektin IV.

Objekti I

Tabela e Objektit I Kompleksi I.

Me shume

Objekti II

Tabela e Objektit II Kompleksi I.

Me shume

Objekti III

Tabela e Objektit III Kompleksi I.

Me shume

Objekti IV

Tabela e Objektit IV Kompleksi I.

Me shume

Objekti V

Tabela e Objektit I Kompleksi II.

Me shume

Objekti VI

Tabela e objektit dyt Kompleksi i dyt.

Me shume

Objekti VII

Tabela e Objektit V Kompleksi I

Me shume

 

Projektet e Fundit

Aktivitetet

Betonimi i Pllakes 6

Betonimi i Pllakes Pjesa C

Qëllimi ynë i përditshëm nuk është vetëm të ndërtojmë. Ndërtimi për ne është mjeti që na çon tek krijimi dhe forcimi i vlerave tona si individë dhe sigurisht si kompani. Çdo dite e shohim si një hap tjetër drejt përsosmërisë.

 • Kënaqshmëria të konsumatorëve
 • 9×7 Përkrahje drejtpërdrejt
 • Produkte të cilësisë
 • Dokumentacioni i madh
 • Sigurimi i Objektev me Roje
 • Sigurimi i Objektev me Kamera
 • Paisja me Videofon te Hyrja
 • Mirbajtje (08.00–17.00)
 Image 

.

 • Përkrahje drejtpërdrejt (08:00 to 17:00 )
 • Mbështetja nga Tel: (24×7)
 • Mbështetja nga E-mail (24×7)
 Our Office Location 

Mundë te na kontaktoni permes tel. ose mund te vini ne zyrat tona qe gjenden ne Ferizaj .

 • rr. Kuvendi i Arbrit
  Ferizaj 70000
  Kosovo
 • 0290 320 900
 • vizioni05@yahoo.com

.

 
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2006-2014 Vizioni-S