Rr.Kuvendi Arberit,Ferizaj,Kosove

Punonjësit pasuria më e madhe e kompanisë Apliko Online Dëshironi të bëheni pjesë e Stafit tonë Shkarko Aplikacionin Aplikoni online ose duke vizituar Zyret tona

Ekipi ynë

Kjo mënyrë rezultative e të punuarit në grup e duke respekuar hierarkinë respektive, bëhet e mundur nga strukturat e kompanisë, të cilat kanë në përbërjen e tyre profesionistë të inxhinierisë dhe teknikës së ndërtimeve, individë të kualifikuar dhe me eksperiencë shumë-vjecare në profesionin e tyre.

BASHKOHU ME  NE 

Sami Nuhaj
Pronar
Lumnije Fazliu-Nuhaj
Pronare
Abedin Haxhijaj
Arkitekt
Valbona Ramadani
Juriste
Qemail M.Plakaj
IT
Valentina Nuhaj
Kontabiliste
Liridon Loku
Kontabilist
Shkumbim Bekteshi
Dionis Nuhaj